Aquarium achterwand

Akwaline professionele aquarium achterwanden zijn in 2008 in Nederland geïntroduceerd.

De basis is van polyester, met als toplaag speciale en unieke mineraalharsen. Hierdoor is de toplaag keihard en zal door geen enkele vis aangetast kunnen worden. Ook is dit materiaal zwaarder dan water, waardoor ze eventueel los geplaatst kunnen worden. Voordeel hiervan is dat de achterwand eenvoudig uit de bak verwijderd kan worden voor schoonmaak of verplaatsing naar een andere bak! Door het uitgekiende reliëf geven deze wanden een geweldige dieptewerking, terwijl zij in werkelijkheid juist zeer ondiep zijn.

Akwaline achterwanden zijn ongekend mooi!. Door de hoge kwaliteit van de Akwaline achterwanden zult U hier jaren en jaren plezier van hebben.
En niet geheel onbelangrijk:
Akwaline achterwanden zijn voordelig! Voor een prijs die een kwart tot een derde is van de bekende merken zijn deze wanden voor een groot publiek betaalbaar!

De opgegeven afmetingen van de Akwaline achterwanden zijn de afmetingen van het aquarium waar deze in past. Zo is bijvoorbeeld een achterwand met de afmeting 120x50cm, geschikt voor een aquarium van 120x50cm.

De daadwerkelijke afmeting van de opgegeven achterwanden ligt dan ook enkele centimeters lager. Achterwanden met een breedtemaat van 150 en 200cm bestaan uit twee delen!.

Ook kan het speciaal voor uw aquarium op maat gemaakt worden, indien de onderstaande maten niet overeenkomen met de maten van uw aquarium.

Voor grotere foto’s verwijs ik u naar de website van Akwaline.